Wij houden van Nederland! Het doet ons daarom ook pijn om te zien dat de handelsgeest van Nederland gebukt gaat onder een vicieuze cirkel. Zo gaan er ruim 25% van alle bedrijven failliet door het niet tijdig betaald krijgen van facturen. Tegelijkertijd kloppen er 90.000 mensen met gemiddeld 14 schuldeisers aan bij de schuldhulpverlening. Dat is helaas bijna 3 keer zo hoog als in 2003.

De huidige incassobranche draagt vanwege een verouderde wetgeving ook niet echt bij. Zo rekent een deurwaarder voor schulden kleiner dan 2.500 euro gemiddeld ruim 151% bovenop het oorspronkelijke bedrag. Een schuld wordt daarom al snel 2,5 keer zo groot.

Vriendelijk Verhaald Incassomediators is ontstaan omdat wij zagen dat incasso niet meer dan een kille, zakelijke transactie was geworden. Wij geloven dat incasso op verschillende manieren juist een kans kan zijn. In plaats van ons alleen te richten op het incassoresultaat, zorgen wij ervoor dat uw niet betalende klant een ambassadeur van uw organisatie wordt.

Brochure downloaden