HEB JE EEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN? GEEN ZORGEN, WIJ WERKEN GRAAG SAMEN MET JE NAAR EEN OPLOSSING TOE.

Bij Vriendelijk Verhaald begrijpen wij dat het niet tijdig betalen van een factuur iedereen kan overkomen. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn en wij hebben ons tot doel gesteld om een oplossing te vinden die voor alle betrokken partijen acceptabel en haalbaar is.

Wij vinden het als incassomediators dan ook van het grootste belang om onderdeel te zijn van de oplossing en niet van het probleem. Zo berekenen wij niet ineens de wettelijke incassokosten, maar doen wij dit gefaseerd. Op onder andere deze manier hopen wij u zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Wij zijn ingeschakeld om er ook voor u te kunnen zijn en horen dan ook graag uw kant van het verhaal. U kunt ons bereiken per post Antwoordnummer 6404, 3829 ZV te Hooglanderveen (postzegel niet nodig), per e-mail info@vriendelijkverhaald.nl, telefonisch via 033-2853194 en WhatsApp op het telefoonnummer van uw persoonlijke zaakbehandelaar.

Ook wanneer je vragen en opmerkingen hebt over onze dienstverlening of kansen ziet hoe wij deze kunnen optimaliseren, horen wij heel graag van je. Meedenken word zeer door ons gewaardeerd!

Indien je een betalingsregeling wilt voorstellen kan je het Inkomsten en Uitgaven formulier via deze link downloaden.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9:00 uur tot 18:00 uur.